Vegglifjell Hytteservice

Vegglifjell Hytteservice

Vegglifjell Hytteservice

Vegglifjell hytteservice tilbyr vaktmester- og servicetjenester til hyttefolk på Vegglifjell. Vi utfører oppgaver som ettersyn, renhold, nøkkeloppbevaring, snekring, vedlikehold av torvtak, snømåking, trefelling, rydding av tomter, levering av ved, samt totalpakker for firma og privathytter. Vi kan også videreformidle tjenester til andre serviceaktører i dalen. Er du ute etter litt luksus i hverdagen, kan vi tilby klargjøring av hytta, handling av varer, utvask, levering av mat, servering ved selskaper, m.m.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson:Nina og Stian Bjerkgård
E-post:stian.bjerk@hotmail.no
Telefonnummer:92030987/93245052
Adresse:Kjemhusmogen, 3628 Veggli
Breddegrad:60.040265
Lengdegrad:9.148114
Foto av Christian Mauno, Laagendalsposten.

 

 

Vegglifjell hytteservice har som mål å bli en totalleverandør av servicetjenester   til hyttefolket på Vegglifjell. Vi har jobbet frem et utvalg tjenester vi ønsker å tilby, men vi tar gjerne imot forespørsler om andre store eller små tjenester/oppgaver også.

 

 

 

Hytteettersyn:

Årlig ettersyn av din hytte, 1 gang per måned eller oftere. Ved utvendig ettersyn sjekkes dører, vinduer, snømengde, behov for vedlikeholdstiltak m.m. Dersom det er ønskelig, kan det også bestilles innvendig ettersyn. Da sjekker vi at alt er i orden med varme, vann, strøm etc. 2 ganger i året sjekkes også brannvarslere og  pulverapparat. 

Vi melder selvfølgelig i fra om hyttetak bør måkes, eller andre farer truer.

PS. De fleste forsikringsselskap gir reduksjon på forsikringen når du benytter deg av en slik tjeneste

Vaktmestertjeneste:

 Vi tilbyr også vaktmestertjeneste. Dette innebærer mindre reparasjoner, skifte av lyspærer, henting av ved, måking foran inngangsparti m.m. Salting, grusing, vanning o.l. inngår også her.

Nøkkeloppbevaring m/ levering ved eventuell utleie:

Vi tar på oss oppbevaring av hyttenøkler. På denne måten kan du enkelt be om vår assistanse dersom du skulle være bekymret for noe ved din hytte. For de som leier ut hytta, stiller vi oss også disponible til å levere ut nøkler og eventuell informasjon til leietager.

Vask av hytte:

Dette er en tjeneste for dere som ønsker å ha det lettvint på hytta, eller som ønsker å leie ut hytta med utvask. Vask av hytta kan bestilles etter behov, eller det kan avtales faste datoer. Vi kan også tilby rundvask, for de som måtte ønske det

Klargjøring av hytte:

Vi kan gjøre klar hytta før ankomst. Vi måker foran døra, fyrer i ovnen, ordner med vann, starter kjøleskap m.m. Dersom det er ønskelig kan vi også handle inn, eller bestille og levere mat fra Veggli Vertshus.

Snømåking:

Vi måker tak, terrasser og veg frem til hytta. Vi tilbyr per i dag ikke brøyting, men kan være behjelpelige med å ordne dette via en av våre samarbeidspartnere.

Vedlikehold og mindre snekkeroppdrag:

Vi tar på oss oppdrag knyttet til vedlikehold av hytter og anneks. Vi kan også ta på oss mindre snekkeroppdrag, som snekring av veranda, oppussing, mindre tilbygg m.m. 

Vedlikehold av torvtak:

Tjenesten innebærer raking og fjerning av dødt gress,  samt gjødsling og kalking på våren. Klipp av gress og fjerning av dette på sensommeren/høsten.

Oppgradering av uteområde:

Vi tar på oss felling av trær og rydding av tomter. Vi legger også belegningsstein, bygger natursteinsmurer og legger skifer. Vi kan også være behjelpelige med planting og utforming av uteområde.  

Aktiviteter og assistanse under arrangementer:

Vi kan være behjelpelige med å organisere deres arrangementer og selskaper. Vi har bidratt under arrangering av utdrikningslag og sendt kokker opp på hytter i selskaper. Kanskje kan vi hjelpe til under ditt arrangement også.

eller vis kun