VorsetTS AS

VorsetTS AS

VorsetTS AS

Flotte hyttetomter i Vorsetdalen på Søre Vegglifjell, med nærhet til vann.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson:Knut Bekkjorden
E-post:KB@prosjekter.as
Telefonnummer:41505005
Adresse: 3628 Veggli
Breddegrad:59.972356
Lengdegrad:9.071048

Tomtene ligger i småkupert terreng med nærhet til vann og gode solforhold. Nærhet til preparert skiløype (vel 8 mil sammenhengende).

Det er utsikt  til 2 vann fra noen av tomtene, alle har utsikt til vann. Det er godkjent brygge og gapahuk nede ved Vorsetvannet som er planlagt våren 2015. Fine forhold for sykling. Kan nevne planlagt ferdig sykkelsti mellom Nordre og Søndre Vegglifjell våren 2015.

Tomtene er på ca.1 mål og oppover, med mye friområde rundt på de fleste.

Tomtene er høystandard med vei, vann, avløp og strøm. Delvis byggeklausul, bruke noen av lokale foretak i Numedal som har Norsk komunikasjon på byggeplass – vi er behjelpelig med alt fra søknad til ferdig bygd hytte fra lokale leverandører med lokal trygghet..

Adkomst:

Følg riksvei 40 fra Kongsberg mot Flesberg og Geilo, 62 km. Kongsberg – Veggli.  Rett før sentrum i Veggli står det skiltet Søre Vegglifjell og Vorset til venstre.  Dette er bomvei – innkast NOK 80,- pr. tur.  Kjør Skjærbrekkaveien ca. 5 km, ta til høyre i kryss merket Vorset og Sundtjønn over ei lita bru (Nødnett har høy mast oppe på venstre hånd).  Følg denne veien ca.  4 km. til en stor parkeringsplass.  I enden av den ligger Norsk Folkehjelps hytte på høyre side og nettstasjon på venstre, ta til venstre like etterpå mot Vorset. Kjør rett fram, passerer stort skilt på venstre hånd Vorsetlia og kjører videre til stort skilt «VORSETDALEN» høyre hånd – ta til høyre her og kjør videre ca.250m så er Dere inne i tomteområdet.

Kontaktperson: Knut Bekkjorden – 41 50 50 05 – kb@prosjekter.as

eller vis kun