Handle

Handle

Trenger du å handle inn til helga på hytta eller ønsker du en handleopplevelse litt utenom det vanlige? I Rollag finner du alt fra dagligvarer og bensin til skinnfell, julenisser og middelalderkrus!


I Rollag kommunes to handelssentrum Veggli og Rollag finner man det meste av det man trenger til hytteturen. I tillegg kan man handle mer spesielle, gjerne lokalproduserte varer.

I Veggli sentrum ligger YX Veggli sammen med Veggli Vertshus, bakeri og RIMI Veggli. Et flott sted for å handle inn til det man trenger for hytteturen eller på veien i ferien. YX Veggli har mye til mange formål og kan til og med skifte dekk for deg, om det skulle være nødvendig.

Veggli Sentrum

Gå til artikkel

I Veggli Næringspark 500 meter fra Veggli sentrum mot Kongsberg finner man en rekke forskjellige handelsmuligheter. Alt fra ved via tekstilvarer til hageartikler og møbeltapetserer. Monicas Stoppested tilbyr omstopping av gamle og nye møbler, putesøm, omtrekking av båt, salg av møbeltekstiler og stoppeutstyr. Numedal Produksjon er en vekstbedrift som selger lokalproduserte tekstilprodukter, keramikk og ved i tillegg til å ha åpen kantine mellom 12 og 13 på hverdager. Absolutt verdt å ta en tur, med andre ord!

5 km fra Veggli sentrum mot Kongsberg kommer man til Bruhaug bru, her kan man følge skilting til Julehuset i Numedal. En butikk som innbyr til en spennende handleopplevelse. Her finner du alt fra Lailas hjemmesydde skinnfeller via julenisser til flotte pyntegjenstander. Julehuset ligger på Fugleåsen gård som også innbyr til å se og treffe dyrene som er på gården, en handleopplevelse utenom det vanlige, altså!

I Rollag sentrum finner man Numedal Stasjonsbryggeri (NSB) som et spennende innslag. I det gamle venterommet på Rollag stasjon produseres lokal øl med navn etter stasjonene i Numedal. Ølet får du ikke kjøpt hos Stasjonsbryggeriet, men den er i salg hos alle dagligvareforetningene i Numedal og kan også fås kjøpt på de fleste spisestedene.

Rollag Sentrum

Gå til artikkel