Sove

Sove

Vil du sove i togvogner, stabbur, på campingplass eller kanskje du kun ønsker en normal overnatting på hotellrom? I Rollag kommune, midt i Numedal, har vi mange forskjellige muligheter for å overnatte, noen for opplevelsen andre fordi det er praktisk.


Veggli Vertshus

Gå til bedrift

Vertshuset ligger sentralt plassert i Veggli sentrum. Stedet tilbyr overnatting i togvogner, der man leier kupeer som man gjorde på toget i gamledager. Toget har en sovevogn og en salongvogn. Her har man tilgang til både dusj, toalett og enkelt tekjøkken. En flott overnattingsopplevelse som enkelt kan kombineres med dresinkjøring samt leik og moro i Veggli park.

For en mer tradisjonell overnatting tilbyr Veggli Vertshus å sove i normale hotellrom. Rommene holder god standard med eget bad og frokost servert i restauranten. Alle rommene er unike og tegnet på spesialoppdrag for Veggli Vertshus. Dette gir stedet karakter og sjel.

Numedal Kro og Service

Gå til bedrift

Numedal Kro startet opp igjen i juli 2015. Numedal Kro har en attraktiv beliggenhet mellom vakre Numedalslågen og FV 40. Omkring 40 minutters kjøring fra Kongsberg. Stedet har som mål å kunne tilby sine gjester god lokal mat, rik på tradisjoner og et avslappende campingopphold i naturskjønne omgivelser.

Bestill her

Andre

Det finnes også andre overnattingssteder i Rollag:

– Holman Camping

– Veggli Fjellstue

– Søre Traaen gård