Hytteliv

Hytteliv

Vegglifjell er kombinasjonen av frihet, muligheter og tilrettelagte forhold til et perfekt hytteliv. Det lokale næringslivet har et brennende ønske om å gjøre ditt hytteliv perfekt!


Et godt hytteliv kan være så mangt, i denne artikkelen har vi plukket ut en del bedrifter og tilbud som virkelig kan være med på å skape en gode stemning og atmosfære på hytta.

Før du kommer på hytta

Vegglifjell Hytteservice kan hjelpe deg med det meste på hytta, trenger du å få måket taket, gjort klar matvarene i kjøleskapet eller kanskje du vil ha varm hytte til du kommer fram – da kan Nina og Stian i Vegglifjell Hytteservice hjelpe deg. De legger mer en gjerne til rette for at du skal få et så godt opphold som mulig!

Aktiviteter

Gunn og Svein i Nume AS tilbyr unike naturopplevelser og aktiviteter ut fra de mulighetene som vann, skog og fjell i Rollag og Veggli gir. Aktivitetene kan brukes som krydder i kurs og andre arrangementer, eller de kan legges inn som teambuilding og konkurranser. Tilbudet kan gjerne ha en lokalhistorisk forankring, være tilpasset årstiden, og skreddersys etter ditt ønske. Eksempel er pakker med ulike aktiviteter, lokal mat/drikke og overnatting i alt fra gapahuk og lavvo, til stabbur og hytte, hele veien med en klar miljøprofil.

Mat

Å spise og drikke er en viktig ingrediens i en vellykket hyttetur. Alternativene er flere og varierte. Numedal Stasjonsbryggeri tilbyr lokalproduserte drikkevarer som gir et spennende, lokalt og smakfullt tilbehør til maten. Veggli Vertshus på sin side tilbyr mat til alle anledninger – fra koldtbord, spekemat og tapas på hytta, til hjemmelagede kjøttkaker i restauranten i Veggli sentrum. Matopplevelser i Numedal selger lokale matvarer og oppskriftsbøker, noe som gir et unikt innblikk i området rundt Vegglifjell.

Ski

Å gå eller stå på ski er en av Vegglifjells største attraksjoner, et enormt løypenett og et flott skisenter som ligger helt oppe i snaufjellet gir fantastiske forhold og muligheter. Å reise ut en flott varm vinterdag med kakao og appelsin gir en helt ekstra dimensjon.

Vegglifjell Friluftslag jobber hardt for at det skal være et godt tilbud på Vegglifjell og organiserer et samarbeid mellom grunneiere og hytteeiere.

Handle

Det er nok mange som vil le når de hører ordet shopping i sammenheng med Rollag og Vegglifjell. Men det er faktisk gode muligheter for å kunne handle spennende varer til å innrede hytta. Julehuset i Numedal har både juleartikler og hverdagspynt, i tillegg drives det skinnverksted. En flott skinnfell med familienavnet preget i fellen er en flott måte å gi hytta det særpreget man gjerne ønsker.

Monicas Stoppested pusser opp de gamle møblene slik at du atter en gang stråler og er fulle av funksjon. En spennende måte å skape din egen atmosfære på hytta. Veggli sentrum tilbyr flere forskjellige spennende muligheter for å handle til hytta. Alt fra glass og keramikk til badestamper og lamper – bruk mulighetene lokalt.