Hyttetomter

Hyttetomter

Vegglifjell er et fantastisk område for rekreasjon og fritid, det er en rekke flotte områder med hyttetomter på i området.


Områdene for de forskjellige hyttefeltene ligger sprett utover Vegglifjell. Her vil vi presentere de aktuelle områdene som du kan kjøpe hyttetomt og bygge hytta du drømmer om. Vegglifjell ligger i Rollag kommune, som ligger midt i Numedal. Det er kun 2 timers kjøretur fra Oslo, 1,5 time fra Drammen og 1 time fra Kongsberg. Det gjør området til et perfekt sted å legge grunnlaget for å bruke fritiden på fantastisk hytteliv!

Rollag kommune er kjent for veldig rask og serviceinnstilt saksbehandling når det kommer til byggesøknader. Det gjør at hyttedrømmen kan gå i orden i løpet av kort tid. Grunneierne kan prosedyrene og er villig til å hjelpe dere på veien mot å realisere hyttedrømmen.

I menyen til høyre finner du ulike tilbydere av hyttetomter.

 

Husk også at det er miljøvennlig, trygt og effektivt å bruke lokale håndverkere når dere skal bygge hytte. En oversikt over disse finner du på denne siden. Lokale firmaer er svært opptatt av kvalitet og gjør alt for at din hyttedrøm skal bli til virkelighet.

Bygge hytte

Gå til artikkel


Killingdalen Sør ligger sentralt plassert på Vegglifjell. Området ligger rett ved det store løypenettet for langrenn og det er kort avstand til Vegglifjell skisenter. Dette gjør at det er alle muligheter for mye aktivitet rett utenfor hytteveggen. Området  har tomter i forskjellige former og har en flott byggestil.


Persbuhaugen ligger godt skjermet for vær og vind og har ligger tett på løypenettet som strekker seg over hele Vegglifjell. Vegglifjell Utvikling er behjelpelig helt fra visning til hytta står klar, noe som er en kjempefordel for deg som hyttebygger.


Bekkjorden Skog har hyttetomter på Søre-Vegglifjell, nærmere bestem Vorset. Et flott område som har nær kontakt med det store løypenettet for langrenn. I tillegg har Bekkjorden Skog også hyttetomter på Haglebu i Sigdal. Firmaet har kompetanse til å utvikle tomta fra bunnen og til hytta står klar. Dette gjør arbeidet fra tomt til hytte veldig lett og er en fordel for deg!

 

eller vis kun